Генератор на хаш онлајн

Бесплатен онлајн генератор на хаш создава повеќе хаш-кодови користејќи различни методи за хаширање за кој било текст, низа или шема. Имајте хаш-кодови генерирани онлајн брзо, лесно и безбедно.

Безбеден онлајн генератор на хаш

Во споредба со некои други генератори на хаш, hash-generator.io нуди поголема безбедност за вашите записи:

  • Вашите записи нема да бидат зачувани и нема да се користат на кој било друг начин
  • Преносот на податоци е обезбеден со шифрирање HTTPS
  • Вашите вредности не се обработуваат преку GET параметрите
  • Должина на хаш кодот: Von 32-Bit bis 512-битен хаш

Овој генератор на хаш е идеален за вметнување чувствителни податоци , како што се информации за кредитни картички, лозинки или лични податоци.


Покажи